Home TOP NEWS Match Report: Συνεχίστηκε η κατρακύλα με ήττα από το Αποέλ

Match Report: Συνεχίστηκε η κατρακύλα με ήττα από το Αποέλ


5η συνεχόμενη ήττα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και δώσαμε μόλις 7 παιχνίδια. Αυτή τη φορά η ομάδα ήταν κατώτερη και από το Αποέλ και συνεχίζει τον κατήφορο. Ούτε τα βασικά από την ομάδα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Τα γκολ ο Νατέλ(32′) και ο Τάμαρι(56′).

Α’ Ημίχρονο

Πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με το Χριστοφή να κάνει σουτ και να στέλλει τη μπάλα ψηλά άουτ στο 8′. Στο 16′ ο Ρέζα έκανε σουτ, με τον Μεχίας να μην ανησυχεί, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Καρλάο στο 23′. Δυο λεπτά αργότερα, άλλο ένα σουτ του Ταμάρι ήταν πολύ άστοχο, ενώ στο 32′ το σκορ άνοιξε. Η μπάλα έφτασε στον Νατέλ μετά από λάθος της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Μεχίας να κάνει κακή εκτίμηση και να δέχεται το γκολ. Μέχρι το τέλος η ομάδα δεν έβγαλε αντίδραση και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο

Μόλις στο 48′ η πρώτη μεγάλη φάση για το Αποέλ, με τον Μερκή να μην προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 54′ οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν άλλη μια καλή στιγμή, με τη μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία, ενώ στο επόμενο λεπτό προσπάθεια του Σόουζα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 56′ ο Τάμαρι σκότωσε το παιχνίδι, αφού μετά από προσποίηση στον Λόπες, έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μεχίας γράφοντας το 2-0. Η πρώτη στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 73′ με την κεφαλιά του Νταρμπισάιαρ να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Στο 80′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε καλή στιγμή, με τον Χριστοφή να κάνει το σουτ εντός περιοχής και ο Ρόμο να διώχνει σε κόρνερ. Ο Ενρίκεζ στο 85′ δοκίμασε με το κεφάλι, με τον Ρόμο να μαζεύει σταθερά.

Συμπερασματικά 

Τι να πούμε; Να σχολιάσουμε το αγωνιστικό; Να πούμε ότι το Αποέλ μας κέρδισε με μια μέτρια απόδοση και χαλαρό ρυθμό; Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια. Πέντε ήττες σε εφτά παιχνίδια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την άλλοτε βασίλισσα του τόπου… Συγχαρητήρια