Home TOP NEWS Με προσοχή στην άμυνα

Με προσοχή στην άμυνα


Πολύ επιθετική ομάδα είναι η επόμενη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η Νέα Σαλαμίνα έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος αφού στα πέντε παιχνίδια σκόραρε έντεκα φορές. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από την άμυνα μας γιατί έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή επιθετική γραμμή.

Στο προηγούμενο κομμάτι μας, κάναμε αναφορά στην παρουσία της Σαλαμίνας μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα και στις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει. Ένας παράγοντας της καλής παρουσίας είναι ο επιθετικός της τομέας, αφού σκοράρει με σχετική ευκολία και αποτελεί ένα δυνατό της όπλο. Στους αγώνες με ισοδύναμες της ομάδες βρήκε δίκτυα πέντε φορές απέναντι στην Ένωση και τρεις φορές απέναντι στην Πάφο και αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, αλλά και την αποτελεσματικότητα της μπροστά.

Η άμυνα της ομάδας μας πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και να ανακόπτει τις επιθέσεις των ποδοσφαιριστών της Σαλαμίνας. Παίζουμε στην έδρα τους που κάνει πιο δύσκολο το έργο και γι’ αυτό τα λάθη πρέπει να είναι περιορισμένα για να έρθει το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.