Home TOP NEWS Ο Κούσουλος έδειξε ότι… αδικείται

Ο Κούσουλος έδειξε ότι… αδικείται


Με όλο αυτό τον απόηχο που προέκυψε μετά την ήττα από τη Σαλαμίνα, παραλείψαμε να κάνουμε αναφορά στην πολύ καλή παρουσία του Ιωάννη Κούσουλου στον αγώνα με τη Σαλαμίνα. Ο Κύπριος διεθνής ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης και έστειλε το μήνυμα ότι αξίζει τη θέση του βασικού.

Είναι ένας από τους πιο αδικημένους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού μέχρι τώρα είχε ελάχιστη παρουσία. Ενώ σχεδόν σε όλα τα φιλικά προετοιμασία αγωνιζόταν βασικός, στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος ωστόσο, αγωνίστηκε πολύ λίγο. Συγκεκριμένα, πέρασε σαν αλλαγή στην πρεμιέρα κόντρα στην Αλκή και αγωνίστηκε για μισή ώρα. Έκτοτε δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι που αγωνίστηκε βασικός στη θέση του δεξιού μπακ στον αγώνα απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η παρουσία του κρίνεται πολύ ικανοποιητική αφού ανέκοψε πολλές επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου. Για την ακρίβεια αν δεν ήταν ο Κούσουλος να κρατάει κάπως τις ισορροπίες το σκορ ίσως να ξέφευγε αφού η Σαλαμίνα, στο πρώτο ημίχρονο, έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές της ομάδας που είχε διάθεση και πάθος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν βρήκε ανταπόκριση από τους συμπαίκτες του και μοιραία ήρθε η ήττα.

Πρέπει να ληφθεί καλά υπόψιν από τον Άνχελ Γκόμεθ, ότι ο Κούσουλος δεν αγωνίζεται τυχαία βασικός στην Εθνική. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γρανάζι για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού είναι και Κύπριος και η παρουσία του είναι απαραίτητη για την ομάδα.