Home SPORTS NEWS Οι 5 πρωτοεμφανιζόμενοι στην Premier League

Οι 5 πρωτοεμφανιζόμενοι στην Premier League

Chelsea’s Jorginho

Το FourFourTwo του Gazzetta.gr γράφει για τους 5 κορυφαίους πρωτοεμφανιζόμενους στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, την Premier League. Διαβάστε αυτούσιο το εν λόγω άρθρο:


Το FourFourTwo γράφει για πέντες παίκτες που μετακόμισαν στην Premier League αυτό το καλοκαίρι και ήδη τα πάνε εξαιρετικά.

5. Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς)

Φανταστείτε πως θα ήταν αν ερχόταν στο peak του. Ο Μουτίνιο είναι ένας πολύ γνωστός παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ήταν στην εκπληκτική Μονακό του 2016-17 που έφτασε στα ημιτελικά του Champions League και έχει καταφέρει να προσαρμοστεί τέλεια και άμεσα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και αξίζει όση διαφήμιση έχει πάρει. Το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο στην Premier League αλλά ο Πορτογάλος δεν είχε κανένα πρόβλημα να αντεπεξέλθει, όπως έκανε σε όλη την καριέρα του. Η Γουλβς είναι μια ομάδα που παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και ο Μουτίνιο είναι εκεί για να κάνει την κατάλληλη πάσα και να ορίσει το tempo όντας απίστευτα ευπροσάρμοστος στις συνθήκες.

4. Ζορζίνιο (Τσέλσι)

Η πραγματική αξία του θα φανεί όταν ο Μαουρίτσιο Σάρι στρώσει εντελώς την Τσέλσι. Οι Μπλε παίζουν καλά και παραμένουν αήττητοι, όμως υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης σε μια ομάδα που τώρα μαθαίνει το σύστημα του νέου προπονητή. Τα 50 εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του από την Νάπολι δείχνουν να αξίζουν τον κόπο, με τον Ιταλό να έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ στις μεταβιβάσεις που επιχείρησε σε όλη την ιστορία της PL. Ο Σάρι έχει κάποια θέματα να λύσει ακόμα με την επίθεσή του, όμως στο κέντρο ξέρει ότι με τον Ζορζίνιο έχει έναν εκπληκτικό παίκτη.

3. Ζαν Μισέλ Σερί (Φούλαμ)

Όλοι θα έχουν δει το γκολ κόντρα στην Μπέρνλι, όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη για να υπολογιστεί η αξία του. Ο Σερί μπορεί να σκοράρει αλλά να κάνει και πολλές άλλες δουλειές οι οποίες να δικαιολογούν τα 25 εκατ. λίρες που έδωσε το καλοκαίρι η Φούλαμ για να τον αποκτήσει. Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι πλήρης, έχοντας στο οπλοστάσιό του δύναμη, τεχνική και ικανότητα να βλέπει εξαιρετικά το γήπεδο. Οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου ελπίζουν ότι η Premier League θα αποτελέσει την πλατφόρμα στην οποία ο 27χρονος θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του.

2. Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς)

Δεύτερος παίκτης της λίστας που ανήκει στην Γουλβς. Ο Νέβες ήταν πέρυσι μια κατηγορία μόνος του στην Championship και φέτος έχει προλάβει να δείξει ότι είναι από τους κορυφαίους στην PL. Το ποδόσφαιρο στη σύγχρονη εποχή απαιτεί μέσους που να είναι το ίδιο καλοί στα δύο μισά του γηπέδου και το φάουλ σε βάρος της Έβερτον την πρώτη αγωνιστική τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των fans, όπως έκαναν και τα επιθετικά χαρακτηριστικά του. Στα 21 του, ο Πορτογάλος έχει ένα skill-set το οποίο μπορεί να μοιάζει στον καλύτερο μέσο του πρωταθλήματος, Ν’ Γκολό Καντέ, και τουλάχιστον μέχρι στιγμής αξίζει να κάτσεις να τον παρακολουθήσεις.

1. Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ)

Το εκπληκτικό πράγμα με τον Μάντισον δεν είναι η τεχνική του, κάτι που έχουν δει όλα αλλά το πόσο άνετα νιώθει στο περιβάλλον της Premier League. Τα τρία γκολ που έχει πετύχει είναι ένα καλό δείγμα για το τι μπορεί να κάνει, ενώ έχει δείξει ότι βλέπει καλά το γήπεδο και ότι μπορεί να στείλει την μπάλα εκεί που θέλει βρίσκοντας τους συμπαίκτες του. Ο Μάντισον όλη την ώρα ζητά την μπάλα, ξέρει τι να την κάνει και ήδη βρίσκεται στα φώτα κάνοντας σαφές ότι άξιζε και με το παραπάνω τα 30 εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι.