Home TOP NEWS Οι πρώτες σκέψεις μετά την λύση συνεργασίας με Ολίβα

Οι πρώτες σκέψεις μετά την λύση συνεργασίας με Ολίβα


Αν και είναι πολύ νωρίς, υπάρχουν κάποιες σκέψεις-δεδομένα για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο θέμα του προπονητή. Λίγα λεπτά μετά την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, η σελίδα μας εξασφάλισε πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι με το εν λόγω ζήτημα.

Το πρώτο σημαντικό δεδομένο έχει να κάνει με την Εθνικότητα του νέου προπονητή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φαίνεται να βλέπει περιπτώσεις Κύπριων προπονητών και συνεπώς, όποια σενάρια πήγαν να ξεκινήσουν, τελειώνουν πρόωρα.

Από εκεί και πέρα, ο Άνχελ Γκόμεθ μαζί με τους συνεργάτες του θα αναλάβουν την πρόσληψη του νέου προπονητή. Ο στόχος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει στον πάγκο της ένα προπονητή που να έχει δουλέψει σε συνθήκες πίεσης, με προσωπικότητα, αλλά και “δίψα” για επιτυχίες. Αναμφίβολα, η εμπειρία σε παρόμοιες συνθήκες πρέπει να θεωρείται δεδομένη, στοιχείο το οποίο σαφώς και υπολειπόταν ο Κάρλος Ολίβα.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι υπάρχει ήδη short list με ονόματα που καλύπτουν τις προσδοκίες των υπεύθυνων της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κλείσει προπονητή το συντομότερο…