Home TOP NEWS Όλα κακά, στραβά κι ανάποδα

Όλα κακά, στραβά κι ανάποδα


Τίποτα δεν βγήκε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Μια η ατυχία στο πέναλτι και μια η αστοχία, δεν της επέτρεψαν να πάρει κάτι από τον αγώνα και μοιραία ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας αν και είχε τη διάθεση να επιτεθεί εντούτοις στην τελική φάση τα έχανε και δεν κατάφερε να σκοράρει κάποιο γκολ. Είχαν μονίμως ένα εκνευρισμό οι ποδοσφαιριστές και δεν είχαν καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στον αγώνα. Χάθηκαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσαν να υπήρχαν περισσότερες φάσεις αν δεν αδυνατούσαν στην τελική πάσα. Σαν να μη έφτανε αυτό, εκεί που πήγε να καταφέρει κάτι η ομάδα, ήρθε το χαμένο πέναλτι του Ματ, που γλίστρησε στην εκτέλεση και κατάστρεψε τη ψυχολογία αλλά και όποια όνειρα είχαν για κάτι θετικό στην αναμέτρηση.

Δεν είχε την τύχη με το μέρος της, θα πουν κάποιοι, που όντως φάνηκε άτυχη η ομάδα μας στη στιγμή του πέναλτι. Γενικά, δεν πήγε τίποτα καλά για την ομάδα μας στην χθεσινή αναμέτρηση αφού όλα της πήγαν κακά, στραβά κι ανάποδα.