Home TOP NEWS Στέλνει μηνύματα ο Κούσουλος

Στέλνει μηνύματα ο Κούσουλος


Βασικός και αναντικατάστατος ήταν ο Γιάννης Κούσουλος στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Κύπρου για το πρωτάθλημα Εθνών, απέναντι σε Βουλγαρία και Σλοβενία. Στον πρώτο αγώνα η Εθνική ηττήθηκε, ενώ χθες απέσπασε ισοπαλία, ωστόσο η παρουσία του ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κρίνεται θετική.

Εικάζουμε ότι ο Ολίβα με τις παρουσίες του ποδοσφαιριστή στην Εθνική, θα προβληματιστεί αρκετά για τον ερχόμενο αγώνα με τη Σαλαμίνα. Ειδικότερα για τη θέση του εξαριού, Ενρίκεζ, Λοέ και Κατελάρης ενδέχεται να μην είναι έτοιμοι για 90λεπτο, με τον Γιάννη να δίνει τη λύση, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μετά την ισοπαλία με Σλοβενία:

«Στόχος μας ήταν να κάνουμε ότι καλύτερο στο παιγνίδι. Πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε μετά και την κόκκινη. Είναι απίστευτο συναίσθημα να παίζεις στην Εθνική. Όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ θέλαμε την νίκη αλλά μετά την κόκκινη ο στόχος ήταν η ισοπαλία. Στόχος μου είναι να δίνω το 100% όπου και αν παίζω».

Μηνύματα με αποδέκτη τον προπονητή του στέλνει και ο Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος παρουσιάζεται βελτιωμένος σε όλους τους τομείς. Για την ώρα, ο Κάρλος Ολίβα φαίνεται να προτιμά τον Μεχίας, ωστόσο είναι οπωσδήποτε θετικό που ο Κύπριος διεθνής πορτιέρο είναι έτοιμος για να βοηθήσει όποτε χρειαστεί.