Home TOP NEWS Συγκεντρωμένοι στα δικά μας

Συγκεντρωμένοι στα δικά μας


Προ ημερών του παιχνιδιού απέναντι στην ΑΕΚ, γράφαμε ότι δεν πρέπει να επηρεάσει ο ευρωπαϊκός αγώνας του αντιπάλου και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας. Μιας και αυτή την εβδομάδα παίζουμε με την άλλη ομάδα που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, πριν τον αγώνα μας, λέμε και πάλι το ίδιο.

Ο Απόλλωνας είναι μια εξαιρετική ομάδα και το δείχνει περίτρανα τα τελευταία χρόνια με τις παρουσίες του σε Κύπρο και Ευρώπη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στους ομίλους του Europa League. Αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάσει τη δική μας ομάδα και ανεξαιρέτου αποτελέσματος το βράδυ της Πέμπτης, ο στόχος για τον Κυριακάτικο αγώνα παραμένει ίδιος και δεν είναι άλλος από την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Για να έρθει όμως αυτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν πρέπει καθόλου να επηρεαστεί από το γεγονός ότι η αντίπαλος ομάδα θα προέρχεται από ευρωπαϊκή αναμέτρηση και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους για να έρθει το ζητούμενο.