Home TOP NEWS Τα λεπτά που χρειάζονται

Τα λεπτά που χρειάζονται


Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεκίνησαν βασικοί στο φιλικό απέναντι στον Ερμή και επέστρεψαν ξανά στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Ο Ολίβα επέλεξε να τους δώσει φανέλα βασικού γιατί χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Ο λόγος για τους Γκαφούρ, Ενρίκεζ, Λοέ και Κατελάρη.

Οι πρώτοι τρεις έχουν να αγωνιστούν από τα φιλικά της προετοιμασίας, ενώ για τον Κατελάρη ήταν η πρώτη του παρουσία στη φετινή σεζόν. Όπως είναι λογικό δεν είχαν και την καλύτερη εμφάνιση και αυτό φάνηκε από την παρουσία της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο. Είναι φυσιολογικό να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα αφού προέρχονται από τραυματισμό και μακρά απουσία. Αμφότεροι έχουν ανάγκη τα αγωνιστικά λεπτά για να βρουν ρυθμό και να καλύψουν το χαμένο έδαφος που έχασαν. Πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν σιγά σιγά γιατί είναι αναγκαίοι για την ομάδα.

Το σημαντικό είναι ότι αγωνίστηκαν ξανά και ότι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Ευχή όλων μας να είναι υγιείς και με την πάροδο του χρόνου θα βρίσκονται στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.