Home TOP NEWS Ακόμα τους μαθαίνει

Ακόμα τους μαθαίνει


Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Γιάννη Αναστασίου στις χθεσινές του δηλώσεις για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν έχει συμπληρώσει ούτε μήνα στην ομάδα και βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προσαρμογής, προσπαθώντας να μάθει τους παίκτες του.

Το ρόστερ που έχει στη διάθεση του ο προπονητής της ομάδας μας είναι γι’ αυτόν κάτι εντελώς άγνωστο καθώς δεν ήταν δικές του οι επιλογές. Δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη και γι’ αυτό οι εμφανίσεις της ομάδας κινούνται στα ίδια επίπεδα. «Χωρίς να δώσω εντολή υποχωρήσαμε και δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση» τόνισε επίσης στη συνέντευξη τύπου και αυτό λέει πολλά. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν προσαρμοστεί στην τακτική του Αναστασίου και έτσι επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη. Αδικαιολόγητα έριξαν ρυθμό μετά το γκολ του Ραμίρεζ κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ανόρθωση και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά για να επανέλθει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο σωστό δρόμο. Πρέπει και οι ίδιοι οι παίκτες να δουλέψουν πάνω σε αυτό και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους. Μέχρι τώρα οι περισσότεροι δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις του και καλούνται να βελτιωθούν το συντομότερο δυνατό.