Home TOP NEWS Χωρίς νίκη σε ντέρμπι δεν μπορεί να ελπίζει

Χωρίς νίκη σε ντέρμπι δεν μπορεί να ελπίζει


Το τέταρτο της ντέρμπι στο φετινό Πρωτάθλημα έδωσε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, απέναντι στην Ανόρθωση, όπου και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει. Από τη στιγμή που η ομάδα μας έχει ως στόχο την Ευρώπη και δεν καταφέρνει να κερδίζει τέτοιου είδους αγώνες, κυρίως με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, δεν μπορεί να ελπίζει.

Η ομάδα μας αν και προηγήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, που παρεμπιπτόντως πέτυχε το πρώτο της γκολ σε ντέρμπι, δεν κατάφερε ωστόσο να κρατήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα. Επανέλαβε κάποιες αδυναμίες που παρουσίασε και στα προηγούμενα ντέρμπι και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το γκολ του Ραμίρεζ και προς το τέλος του ημιχρόνου, δόθηκε (χωρίς λόγο) αρκετός χώρος στον αντίπαλο κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε σε κύριο σημείο. Μετά την ανάπαυλα αν και έφτιαξε κάποιες προϋποθέσεις δεν κατάφερε να σκοράρει εκ νέου και το σκορ έμεινε στην ισοπαλία μέχρι το τέλος.

Όσον αφορά την εμφάνιση της ομάδας, κινήθηκε και πάλι σε μέτρια επίπεδα και έδειξε για ακόμη μια φορά πως χρειάζεται να γίνει πάρα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε με πρόθεση να πιέσει ψηλά και έλεγχε το παιχνίδι, εντούτοις μετά το γκολ έριξε το ρυθμό και συνέχισε στον ίδιο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Δεν έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και αφότου ισοφαρίστηκε και στο τέλος της ημέρας πήρε τον ένα βαθμό.

Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καταφέρει να πείσει με την παρουσία της. Κινείται στα ίδια επίπεδα σε κάθε της παιχνίδι με τις εκλάμψεις να είναι ελάχιστες. Χρειάζεται να επέλθει ισχυρή βελτίωση στην ομάδα διότι αν συνεχίσει τις ίδιες εμφανίσεις ο στόχος της Ευρώπης θα χαθεί πολύ νωρίς.