Home TOP NEWS Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε…

Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Κυριακή δίνει αγώνα ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Αμφότερες οι δύο ομάδες πραγματοποιούν μια κακή πορεία στο Πρωτάθλημα και γι’ αυτό από την πλευρά μας δεν μας παίρνει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο.

Στο σκεπτικό του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας εύκολα δύσκολα παίρνει το τρίποντο απέναντι στην Ανόρθωση. Αυτό είναι όντως μια πραγματικότητα, αλίμονο μας όμως αν κατέβουμε στο παιχνίδι με αυτή τη σκέψη. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε τον ερχόμενο αντίπαλο πόσο μάλλον από τη στιγμή που έχουμε ανάλογη πορεία στο Πρωτάθλημα. Η προϊστορία δεν μπορεί να νικήσει κανένα παιχνίδι γι’ αυτό οι νίκες των προηγούμενων χρόνων μπαίνουν στο περιθώριο. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ανόρθωση πήρε ένα μεγάλο διπλό κόντρα στον Απόλλωνα κάτι το οποίο τις έδωσε αρκετή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καλούνται την Κυριακή να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και βελτιωμένοι απ ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Είναι ένα ντέρμπι και χρειάζεται θέληση και πάθος για να έρθει το ζητούμενο.