Home TOP NEWS Δεν έρχεται τελικά ο Ολλανδός – Οι σκέψεις γύρω από το θέμα...

Δεν έρχεται τελικά ο Ολλανδός – Οι σκέψεις γύρω από το θέμα του γυμναστή


Αρκετός είναι ο ντόρος γύρω από το θέμα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ η διάγνωση του προβλήματος έγινε από όλους στο «Ηλίας Πούλλος». Από τα επίσημα χείλη των Άνχελ Γκόμεθ και Γιάννη Αναστασίου, αναφέρθηκε ότι η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών δυσκολεύει τις προσπάθειες τους στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο από τους κύριους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, Κάρλος Ολίβα και ο γυμναστής Ρομά Κουνιλέρα, αποτελούν ήδη παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε ψάξιμο για γυμναστή, ενώ γίνονται σκέψεις για πρόσληψη δυο προσώπων που θα είναι υπεύθυνοι για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Τις προηγούμενες μέρες κάναμε λόγο για τον Γιούσεφ Φος, στενό συνεργάτη του Γιάννη Αναστασίου στις προηγούμενες ομάδες που εργάστηκε. Ωστόσο, ο Ολλανδός φαίνεται να έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, οπόταν και η περίπτωση του ναυαγεί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτά σε άλλες περιπτώσεις και στόχος είναι το θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατόν. Την ερχόμενη βδομάδα, από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθούν εργομετρικά στο «Ηλίας Πούλλος» για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής. Στο τριφύλλι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή μετά το παιχνίδι με τη Δόξα και να διορθώσουν, όσο γίνεται, το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Να σημειωθεί ότι την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή, πραγματοποιεί ο υπεύθυνος αποκατάστασης, Γιάννος Γιωργαλλής.