Home TOP NEWS Δεν μας παίρνει άλλο

Δεν μας παίρνει άλλο


Η ομάδα μας από τη αρχή του Πρωταθλήματος πραγματοποιεί μια μέτρια πορεία που τη βρίσκει στην 7η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Έχουμε πετάξει ήδη πολλούς βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων και δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο έδαφος.

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που αφήνει είναι προβληματισμό ενόψει της συνέχειας. Ρίχνοντας μια ματιά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ο προβληματισμός μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καταφέρει να πείσει με τη μέχρι τώρα παρουσία της και χρειάζεται να γίνουν πάρα πολλά για να το κάνει αυτό. Τα περιθώρια ολοένα και στενεύουν και εφόσον η ομάδα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς ο στόχος της Ευρώπης θα χαθεί σύντομα.

Ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο ντέρμπι, εκτός έδρας με την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού παρά τις δύο σερί ήττες, είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλούνται να ξυπνήσουν και να βελτιωθούν για να πάρουν το ζητούμενο. Έχουμε μείνει αρκετά πίσω και πρέπει με κάθε τρόπο να έρθει το τρίποντο.