Home TOP NEWS Έχει πλέον καλύτερη εικόνα

Έχει πλέον καλύτερη εικόνα


Ο τίτλος χωρίζεται σε δύο σκέλη αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης κόουτς έχει καλύτερη εικόνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως επίσης και για τον επόμενο αντίπαλο, μιας και τον παρακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Αναστασίου την Κυριακή κόντρα στον Ερμή, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μας. Παρακολούθησε επίσης το αιώνιο ντέρμπι πριν ανακοινωθεί και επίσημα και μπορούμε να πούμε ότι έχει την εικόνα που χρειάζεται για να βγάλει τα συμπεράσματα του σχετικά με την ομάδα. Στα θετικά το γεγονός ότι είδε τα αδύνατα σημεία των ποδοσφαιριστών και χρειάζεται τώρα να τα δουλέψει στις προπονήσεις. Είδε επίσης και το πρόβλημα τις φυσικής κατάστασης και παρατήρησε και ο ίδιος ότι πρέπει να διορθωθεί όσο γίνεται το συντομότερο.

Επιπρόσθετα ο Γιάννης Αναστασίου έχει καλύτερη εικόνα για την ομάδα της Δόξας, μιας και είναι ο αντίπαλος για την επόμενη εβδομάδα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο στάδιο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησε τον αγώνα της Σαλαμίνας απέναντι στη Δόξα. Κατασκόπευσε την ομάδα από την Κατωκοπιά και κατέγραψε τα ατού της. Θα παρατήρησε και ο ίδιος ότι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και δεν επηρεάζει το γεγονός ότι γνώρισε την ήττα. Παίζουμε μάλιστα εκτός έδρας που αυτό κάνει το έργο της ομάδας μας ακόμα πιο δύσκολο και γι’ αυτό χρειάζεται συγκέντρωση για να έρθει το ζητούμενο.

Ο κόουτς μιας και έχει συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πρέπει να κατεβάσει μια ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβασμένη το βράδυ της Κυριακής με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η αποστολή στο Μακάρειο δεν είναι καθόλου εύκολη και η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί καθώς πρέπει και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο.