Home TOP NEWS Ερωτηματικό και πάλι η προσέλευση

Ερωτηματικό και πάλι η προσέλευση


Απρόβλεπτο είναι το νούμερο της προσέλευσης του κόσμου στο αυριανό ντέρμπι. Από τη μια έχουμε την ανοδική πορεία της ομάδας μας και το fan day και από την άλλη την απαξίωση του κόσμου και τα γνωστά με την κάρτα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και έδειξε ένα μικρό σημάδι ανάκαμψης. Σίγουρα χρειάζεται πολλά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, όμως ο κόσμος ελπίζει μέσα από την προσπάθεια που γίνεται. Αυτό ίσως να τον προσελκύσει στο να δώσει το παρών του σήμερα στο ΓΣΠ και να στηρίξει την ομάδα. Επίσης μέσα από την εκδήλωση του Fan Day δίνεται η δυνατότητα σε οικογένειες και παιδιά να περάσουν ένα όμορφο τρίωρο και αυτό να είναι επιπλέον κίνητρο για μεγαλύτερη προσέλευση.

Υπάρχει βέβαια και μερίδα του κόσμου που δεν έχει πειστεί με την ομάδα (δεν τους αδικούμε) και θέλουν να δουν περισσότερα για να επιστρέψουν στο γήπεδο. Είναι και το γνωστό θέμα με την κάρτα οπαδού που κρατάει πολλούς φιλάθλους μακριά από τα γήπεδα και όσο δεν λύνεται αυτό το πρόβλημα η παρουσίες στις κερκίδες ολοένα και θα μειώνονται.

Η απάντηση για την προσέλευση του κόσμου θα παρθεί λίγο πριν τη σέντρα του σημερινού ντέρμπι. Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμου και τον θέλουν στυλοβάτη στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στο σωστό δρόμο καθώς και να παραμείνει εντός των στόχων της.