Home TOP NEWS Γερή υποψηφιότητα από Αλμπίν και Λόε

Γερή υποψηφιότητα από Αλμπίν και Λόε


Νωρίς είναι, μπορεί να ισχυριστεί κάποιος, για σενάρια αποχωρήσεων, μιας και ο Ιανουάριος είναι ένα μήνα μακριά, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει άλλα τέσσερα παιχνίδια μπροστά της πριν υποδεχτούμε το 2019.

Ωστόσο, η προσφορά κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά και οι προθέσεις και των τριών προπονητών που κοούτσαραν την ομάδα (Ολίβα, Γκόμεθ, Αναστασίου), δείχνουν ότι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μάλλον βλέπουν την πόρτα εξόδου. Ο λόγος ασφαλώς για τους Χουάν Αλμπίν και Ραούλ Λοέ.

Ο πρώτος ήρθε σαν ένα από τα καλά ονόματα για να πάρει θέση μαέστρου στην ομάδα, ήρθε όμως και με ένα σκασμό παραπανίσια κιλά. Ο Ολίβα του έδωσε χρόνο, ο κόσμος επίσης, αλλά ποτέ δεν πήρε αρκετό χρόνο σε επίσημα για να δείξει αν μπορεί να προσφέρει. Προφανώς λόγω των κιλών, ακόμα κι αν προπονείται κανονικά, δεν θεωρείτο έτοιμος να μπει σε επίσημο αγώνα με ψηλές εντάσεις. Από την άλλη, στα συνολικά 43 λεπτά στο σύνολο που πήρε σε δύο αγώνες, δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.

Εντελώς διαφορετική είναι η περίπτωση του Ραούλ Λοέ. Ο υψηλόσωμος Καμερουνέζος, ταλαιπωρήθηκε από κάποιους μικρούς τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, αλλά όταν επανήλθε δεν πήρε ποτέ λεπτά συμμετοχής. Βρήκαμε σχεδόν τον Δεκέμβρη και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει ντεμπούτο, παρά το γεγονός ότι είναι διαθέσιμος.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, εικάζουμε ότι σχετίζεται με την πληθώρα επιλογών  από ποδοσφαιριστές που παίζουν τη θέση που αγωνίζεται. Σαν καθαρόαιμα αμυντικά χαφ αγωνίζονται οι Φάνος Κατελάρης και Χόρχε Ενρίκεζ, με τους δύο να κάνουν κατά γενική ομολογία καλές εμφανίσεις. Στη θέση αγωνίστηκαν επίσης και οι Άλεξ Σοάρες και Γιόρντι Γκόμεθ, σε ένα πιο σύνθετο ρόλο βέβαια. Θυμίζουμε επίσης ότι στον συγκεκριμένο χώρο διαπρέπει στην Εθνική ο Γιάννης Κούσουλος.

Τα πιο πάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δυο τους θέτουν γερή υποψηφιότητα την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο να αποχωρήσουν από το τριφύλλι. Δε γνωρίζουμε τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Αναστασίου, ωστόσο κάποιες αδυναμίες χρειάζονται ενίσχυση για να διορθωθούν, και αυτή μπορεί να έρθει μόνο αν έρθουν και αποχωρήσεις… Από την άλλη, η πρώτη μεταγραφή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.