Home TOP NEWS Η αστάθεια στην άμυνα…

Η αστάθεια στην άμυνα…


Μετά τον αγώνα με την Ένωση στη 2η αγωνιστική, κάναμε αναφορά στο γεγονός ότι η αμυντική λειτουργία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανταποκρίνεται πλήρως και τα πάει περίφημα. Έκτοτε η ομάδα μας, παρουσιάζει αστάθεια πίσω, δέχεται γκολ κάθε εβδομάδα και έχει φτάσει πλέον στα 11 παθητικό.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια απέναντι σε Αλκή και Ένωση αντίστοιχα, είχαμε αναφέρει για την πολύ καλή δουλειά που γινόταν στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας μας καθώς με δυσκολία έβγαιναν μπροστά οι αντίπαλοι, η εστία μας κρατήθηκε ανέπαφη για πρώτη φορά σε δύο σερί αγώνες στο ξεκίνημα. Από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε το πρώτο της γκολ και παράλληλα την πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα, άρχισε τα προβλήματα πίσω και η άμυνα μας δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι με την Πάφο, όπου μια ομάδα που ήταν ουραγός στη βαθμολογία και χωρίς νίκη, ήρθε στο ΓΣΠ και μας έριξε 4 γκολ. Πολλά τα λάθη και στους υπόλοιπους αγώνες που η ομάδα μας ηττήθηκε, ενώ για πρώτη φορά φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τη νίκη έχοντας δεχθεί και γκολ. Περισσότερα εξ αυτών πολύ εύκολα είτε από λάθη των αμυντικών είτε του τερματοφύλακα.

Ο Γιάννης Αναστασίου εκτός του προβλήματος στον τομέα του τελειώματος των φάσεων έχει να διαχειριστεί και το εύκολο γκολ που δέχεται η ομάδα μας. Οι καλές άμυνες τις περισσότερες φορές κερδίζουν τους αγώνες γι’ αυτό και ο Ελλαδίτης κόουτς έχει αρκετή δουλειά να κάνει και σε αυτό το κομμάτι.