Home TOP NEWS Η πρώτη μεταγραφή

Η πρώτη μεταγραφή


Είναι γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπεισε μέχρι στιγμής με τη συνολική παρουσία της στο πρωτάθλημα. Λάθη έγιναν και πάντα θα γίνονται σε όλες τις ομάδες του κόσμου, το θέμα είναι η επίδραση αυτών να μην σε αποτρέπει σε σημείο που να μην μπορείς να διεκδικείς τους στόχους σου. Και τη στιγμή που μιλάμε η ομάδα βρίσκεται και εκτός Ευρώπης και εκτός εξάδας.

Ένας τρόπος να διορθωθούν κάποια από τα λάθη που έγιναν είναι η μεταγραφική του Ιανουαρίου. Θα ήταν αναληθές αν λέγαμε ότι στο πράσινο οικοδόμημα δεν την σκέφτονται ήδη, αυτό κάνουν όλες οι ομάδες τέτοια περίοδο. Ωστόσο, είναι νωρίς για να ξεκινήσουν ονόματα να βγαίνουν προς τα έξω που πιθανόν να ενδιαφέρουν.

Γι’ αυτό και το άρθρο καταπιάνεται με ένα ποδοσφαιριστή εκ των… έσω, που ακούει στο όνομα Μάρκο Μότα. Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στην αρχή της σεζόν, υποβλήθηκε σε επέμβαση και δεν εγγράφηκε στον κατάλογο του πρωταθλήματος, μέχρι νεοτέρας. Ο Ιταλός δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και προπονείται εδώ και αρκετό καιρό κανονικά, ξεπερνώντας πλήρως το πρόβλημα του.

Όντας ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα που ήρθα στο νησί το καλοκαίρι, ο κόσμος περίμενε πολλά, αλλά δεν είδε τίποτε λόγω του τραυματισμού του Ιταλού. Πάντως, ο πρώην δεξιός οπισθοφύλακας της Γιουβέντους, φαίνεται ότι θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Γενάρη.

Αυτό φανερώνουν οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, ο οποίος είπε χαρακτηριστά «Έχουμε μια εσωτερική μεταγραφή, τον Μότα». Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Άνχελ Γκόμεθ σε παλαιότερη συνομιλία που είχαμε μαζί του, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει.

Με αυτά τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, ο Μάρκο Μότα θα γραφτεί κανονικά στον κατάλογο με τον νέο χρόνο, οπόταν προκύπτει τουλάχιστον μια αποχώρηση ξένου ποδοσφαιριστή, με κάποιους ήδη να έχουν βάλει γερή υποψηφιότητα…