Home TOP NEWS Κ. Λώρη θα εμφανιστείς και τώρα;

Κ. Λώρη θα εμφανιστείς και τώρα;


Πρόεδρος του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, μέλος στο Δ.Σ της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο, μπροστάρης του συνδυασμού που προώθησε επένδυση Παπασταύρου. Ο Λώρης Κυριάκου είναι όλα τα πιο πάνω, ενώ υπήρξε και στο Δ.Σ σε προηγούμενα… καταστροφικά Συμβούλια.

Ο νυν πρόεδρος του Σωματείου λοιπόν, έταξε στον κόσμο στη Γενική Συνέλευση, και μετά από αυτή, μια ομάδα που όλοι μας θα χαιρόμαστε, ομόνοια στην… ΟΜΟΝΟΙΑ, μας είπε ψέματα για το χρέος του Σωματείου, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει πλάνο για να μην κλείσει το ιστορικό μας Σωματείο, ενώ θυμήθηκε το… μπάσκετ (!), αναφέροντας ότι στόχος του είναι να γίνει πρωταγωνιστικό όπως… παλιά! Πότε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο το μπάσκετ δε γνωρίζουμε ούτε εμείς!

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί τίποτα από αυτά δεν έγιναν και ο εν λόγω κύριος φέρει τεράστια ευθύνη για πολλά κακά που ακολούθησαν. Επίσης, είναι μέλος του Δ.Σ της εταιρείας και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των 2 πλευρών, οπόταν οφείλει να βγαίνει μπροστά και να μιλά σταράτα στον κόσμο.

Είπατε λοιπόν ότι η μόνη λύση είναι η επένδυση Παπασταύρου, απειλώντας ανοιχτά τα μέλη ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει αν δεν προχωρήσει ο δικός σας συνδυασμός. Σήμερα, η ποδοσφαιρική ομάδα κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της, δυο μόλις βαθμούς πάνω από την ζώνη που οδηγεί στη 2η κατηγορία, μεγάλη μερίδα του κόσμου αποχώρησε ενώ άλλοι σταμάτησαν να ασχολούνται, κάτω από κάθε μας άρθρο γίνεται σφαγή μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, το χρέος του Σωματείου ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια και βρίσκεται στον αυτόματο πιλότο χωρίς πλάνο, ενώ μιας και θυμηθήκατε το μπάσκετ, δεν έχει κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι από αυτά που έδωσε. Να μην αναφερθούμε στα χρωστούμενα μερικών χιλιάδων ευρώ που οφείλετε σε καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρσι στην ομάδα αλλά και την γενική κακοδιαχείριση του τμήματος!

Δεν έφταναν αυτά, ενώ όλη αυτή την περίοδο κρύβεστε, θεωρήσατε σωστό πριν κάποιες βδομάδες να κάνετε την εμφάνιση σας, για να ρίξετε τα πυρά σας στη Θύρα 9 και να μας πείτε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 είναι παράνομη. Κανένα σχόλιο για όλα όσα είναι υπό την ευθύνη σας, καμιά αναφορά για το πως θα αποπληρώσει το Σωματείο το χρέος, κανένα σχόλιο για το ομόλογο (αν το θυμάστε, πρέπει να ξεκινήσουν οι αποπληρωμές). Βλέπετε όλα αυτά είναι πιο ασήμαντα από το να κάνετε δηλώσεις και να δημιουργείτε εκ νέου κόντρες στον κόσμο.

Γιατί δε βγαίνετε και σήμερα να κάνετε δηλώσεις; Να εξηγήσετε στον κόσμο αν το Σωματείο τα βγάζει πέρα στους πρώτους μήνες της νέας τάξης πραγμάτων; Αν υπάρχει υγεία στις σχέσεις Σωματείου-Εταιρείας; Ποιο είναι το πλάνο για να αποπληρώσουμε το χρέος και το ομόλογο χωρίς έσοδα; Τι θα γίνει το Σωματείο τα επόμενα χρόνια με αυτή την κατάσταση;

Ξεκαθαρίζουμε ότι οι λόγοι που κάνουμε ξεχωριστή αναφορά στον Λώρη Κυριάκου είναι, οι θέσεις που κατέχει σε Σωματείο-Εταιρεία, αλλά και ότι ο ίδιος προώθησε τη συγκεκριμένη επένδυση, μαζί με τον συνδυασμό του βέβαια, άρα φέρει και την ευθύνη της.

Και ρωτάμε λοιπόν. Κ. Λώρη θα εμφανιστείτε και τώρα;