Home TOP NEWS Μεγάλο το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης

Μεγάλο το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης


Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών αφού κουράζονται εύκολα και δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν τον αγώνα. Χαρακτηριστικό αυτού η παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως στο χθεσινό αγώνα που φάνηκε η κούραση στο δεύτερο ημίχρονο.

Δια στόματος Αναστασίου ήρθε ξανά η επιβεβαίωση για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Αυτό επηρέασε και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, αφού ο Ελλαδίτης κόουτς πέρασε σαν αλλαγή τρεις αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές για να κλείσει χώρους και να κρατήσει το σκορ, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές τους να μένουν από δυνάμεις.

Βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική και είναι αδικαιολόγητο η ομάδα να μην βγάζει εντάσεις και να ξεμένει στο 60 από ενέργεια. Δε γνωρίζουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να διορθωθεί, αν διορθώνεται, αυτό το πρόβλημα. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά είναι ότι είναι σοβαρό θέμα και όσο συνεχίζεται, αυξάνονται οι πιθανότητες και να στοιχίζει σε κάθε αγώνα. Όποιοι φέρουν ευθύνη πρέπει να απομακρυνθούν από το «Ηλίας Πούλλος».