Home TOP NEWS Μια πρώτη δυνατή δοκιμασία

Μια πρώτη δυνατή δοκιμασία


Επαναρχίζει το Πρωτάθλημα μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών και το πρόγραμμα λέει Ανόρθωση. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει μια δυνατή δοκιμασία για τον Γιάννη Αναστασίου, μιας και θα είναι το πρώτο του ντέρμπι.

Ο Ελλαδίτης κόουτς μετράει 20 μέρες στο «Ηλίας Πούλλος» έχοντας απολογισμό δύο σχετικά δύσκολες νίκες στο Πρωτάθλημα και μια φιλική ήττα. Έχει αντιληφθεί και ο ίδιος ότι η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι η επιθυμητή και χρειάζεται συνεχής δουλειά για να επέλθει. Κόντρα σε Ερμή και Δόξα η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το ζητούμενο, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει. Ακολούθως ο Αναστασίου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της διακοπής και ζήτησε όπως διευθετηθεί φιλική αναμέτρηση έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα.

Μπροστά του τώρα έχει ένα ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, απέναντι σε μια ομάδα με παρόμοια πορεία με τη δική μας. Ο προπονητής της ομάδας μας καλείται να παρουσιάσει στο γήπεδο μια ΟΜΟΝΟΙΑ βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρει το ζητούμενο. Κανείς δεν περιμένει να γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη όμως τουλάχιστον να δούμε τους ποδοσφαιριστές να θέλουν πάση θυσία τη νίκη και να το δείξουν μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία. Ο Αναστασίου χρειάζεται να βρει το κουμπί της ομάδας και να δείξει ότι γίνεται δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» και πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Η αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται, γι’ αυτό ο αγώνας απαιτεί καθαρό μυαλό και στα 90 λεπτά. Ενδεχόμενη επιτυχία στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ευεργετική για την ΟΜΟΝΟΙΑ στην προσπάθεια που κάνει για ανάκαμψη.