Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Κυριάκος Κημήτρη για το παιχνίδι με την Πάφο

Ο Κυριάκος Κημήτρη για το παιχνίδι με την Πάφο


Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος παραχώρησε ο Κυριάκος Κημήτρη, ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάτω των 16. Η ομάδα βρίσκεται στην 12η θέση και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Αναλυτικά:

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (17/11) απέναντι στην Πάφος FC. O μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού», Κυριάκος Κημήτρη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί, τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και τη δική του παρουσία.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα στη φετινή σεζόν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και πιστεύω θα κερδίσουμε τον αγώνα. Με την πάροδο του χρόνου βελτιώνουμε τα λάθη μας, μαθαίνουμε από αυτά και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλύτερα, παρά το γεγονός πως αρκετοί δεν μας υπολογίζουν. Οι εμφανίσεις μου είναι αλλαγμένες προς το καλύτερο, σε σχέση με την αρχή της σεζόν, όμως μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα», το σχόλιο του Κημήτρη.

Το παιχνίδι απέναντι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Ηλίας Πούλλος»και θα αρχίσει στις 10:00.