Home TOP NEWS Οι κοινές συνιστώσες των νικών

Οι κοινές συνιστώσες των νικών


Τρεις νίκες έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στα οχτώ παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα, με την τελευταία να έρχεται κόντρα στον Ερμή την περασμένη Κυριακή. Οι άλλες δυο ήταν κόντρα σε Παραλίμνι και Αλκή στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Και στα τρία αυτά παιχνίδια υπήρξαν κοινά χαρακτηριστικά τα οποία έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη.

Πρώτο και πιο ουσιαστικό σημείο, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε σε αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να μοιάζει αυτονόητο ότι για να κερδίσεις πρέπει πρώτα να σκοράρεις, ωστόσο δύναται να έχεις και απώλειες ακόμα κι αν βάλεις τη μπάλα στο πλεκτό. Η ομάδα μπήκε πρώτη μπροστά στο σκορ και έγειρε την πλάστιγγα με το μέρος της.

Να σκοράρεις δεν αρκεί για να πάρεις τη νίκη, γι’ αυτό και χρειάζεται σωστή αμυντική λειτουργία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και στα 3 παιχνίδια που κατάφερε να κερδίσει, κράτησε μακριά από την εστία της τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Το τριφύλλι δέχτηκε ελάχιστες φάσεις και είχε γενικά μια καλή αμυντική συμπεριφορά, που την βοήθησε να πάρει τη νίκη.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εν λόγω επιτυχίες προήλθαν πάνω σε φαινομενικά πιο αδύνατους αντιπάλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σε αυτά τα παιχνίδια ότι υπερτερεί σε ποιότητα του αντιπάλου, γεγονός που δεν έδειξε σε πιο δύσκολα παιχνίδια και στα ντέρμπι.

Η ομάδα πρέπει να κρατήσει τα στοιχεία που την οδήγησαν σε προηγούμενες επιτυχίες και να σηκώσει ανάστημα για να βλέπει στα μάτια όλους τους αντιπάλους. Δεν της αρκούν οι νίκες που έκανε μέχρι σήμερα, πάνω σε ομάδες που θα βρίσκονται στα κάτω διαζώματα για όλη τη σεζόν.