Home TOP NEWS Παίρνουν τον αναμενόμενο χρόνο

Παίρνουν τον αναμενόμενο χρόνο


Παιχνίδι για το Nations League δίνει απόψε η Εθνική Κύπρου απέναντι στην Βουλγαρία στο ΓΣΠ στις 21:45. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δύο στροφές πριν το τέλος, διατηρεί κάποιες ελπίδες να τερματίσει στην πρώτη θέση, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, γι’ αυτό και χρειάζεται δύο νίκες.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπεν Σιμόν μάζεψαν 4 βαθμούς, ενώ Βουλγαρία και Νορβηγία έχουν από 9. Αν η Κύπρος κάνει το 2 στα 2 και οι πιο πάνω ομάδες δεχθούν την ήττα από τη Σλοβενία, τότε η Εθνική θα τερματίσει πρώτη. Ακραίο σενάριο, ωστόσο όλοι στο συγκρότημα θέλουν να κερδίσουν και να μετρήσουν τα κουκιά τους στο τέλος.

Την προσπάθεια αυτή θα ενισχύσουν και δυο πράσινοι, ο Κωνσταντίνος Παναγή και ο Γιάννης Κούσουλος. Υπό κανονικές συνθήκες θα βρισκόταν και ο Χριστοφή στην αποστολή, ωστόσο ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έμεινε εκτός.

Αμφότεροι πάντως, αναμένεται να βρεθούν στην βασική εντεκάδα και να πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο Παναγή είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής, ενώ ο Γιάννης έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στο κέντρο της ομάδας. Ο Ραν Μπεν Σιμόν φαίνεται να τους εμπιστεύεται και τους δύο, γι’ αυτό και θα θεωρείται έκπληξη αν δε βρίσκονται στο χορτάρι απόψε στις 21:45.

Καλή επιτυχία Κύπρος!