Home TOP NEWS Πρέπει να βρει τον τρόπο

Πρέπει να βρει τον τρόπο


Ο Γιάννης Αναστασίου είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την κακή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιας και δεν έχει ούτε μήνα που ήρθε. Είναι ωστόσο ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να αλλάξει το σκηνικό αυτό και η ομάδα να βελτιώσει την εικόνα της.

Ο Ελλαδίτης κόουτς ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού μετρούσε πέντε συνεχόμενες ήττες. Σε τρεις αγώνες που βρίσκεται στον πάγκο η ομάδα μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η παρουσία της στο γήπεδο βελτιώθηκε κάπως, αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει εκτός στόχων και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει. Οι πολλοί χαμένοι βαθμοί των προηγούμενων αγώνων κάνουν πιο πιεστικά τα πράγματα και η ομάδα μας καλείται να ανακάμψει. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε σχεδόν ο πρώτος γύρος, τα περιθώρια στενεύουν και ο Αναστασίου πρέπει να βρει τον τρόπο να αλλάξει την κατάσταση.

Στα θετικά είναι το γεγονός ότι έχει αντιληφθεί που βρίσκεται και παρουσιάζεται μετρημένος μέσα από τις δηλώσεις του. Δεν αρέσκεται σε μεγάλα λόγια και μένει απλά στη δουλειά που πρέπει να γίνει μέσω των προπονήσεων. Το έργο που έχει να κάνει είναι δύσκολο και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μείνουν πιστοί στις οδηγίες του και να μην επαναλαμβάνουν προηγούμενα λάθη.