Home TOP NEWS Πρόσθεσε νέα πράγματα

Πρόσθεσε νέα πράγματα


Νέα πράγματα πρόσθεσε στο παιχνίδι της η ΟΜΟΝΟΙΑ με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου στο πόστο του προπονητή. Το τριφύλλι έδωσε δύο επίσημα παιχνίδια από τότε και πήρε ισάριθμες νίκες. Η αλήθεια αυτές ήταν πάνω σε φαινομενικά κατώτερους αντιπάλους, αν και η Δόξα παρουσιάζεται πολύ καλή φέτος, ωστόσο κάποια πράματα φάνηκαν για τη δουλειά που γίνεται.

Τα πιο πάνω αφορούν κυρίως το μεσοεπιθετικό κομμάτι, μιας και στο αμυντικό χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά, καθώς στις μοναδικές αξιόλογες στιγμές του αντιπάλου δεχτήκαμε γκολ. Από επιθετικής πλευράς τώρα, είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγάζει κάποιους αυτοματισμούς που τις έλειπαν τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι δύο ωραίοι συνδυασμοί στο παιχνίδι με τη Δόξα έφεραν δυο όμορφα γκολ σε δημιουργία αντίστοιχα.

Επιπλέον, βλέπουμε τους ακραίους να έχουν πολύ πιο ενεργητικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν Τζαρσίνιο Αντόνια κέρδισε δυο πέναλτι πατώντας περιοχή στο παιχνίδι με τον Ερμή. Την ίδια συμμετοχή έχουν και στο αμυντικό κομμάτι οι ακραίοι, κλείνοντας χώρους, ειδικότερα στις περιπτώσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου οπισθοχώρησε την ομάδα για να κρατήσει το σκορ.

Κάποια από αυτά που αναφέραμε, θέλει να δει και στο παιχνίδι με την Κραμιώτισσα. Αν και φιλικό, με πολλές απουσίες μάλιστα, ο Ελλαδίτης περιμένει να δει να εφαρμόζονται σημεία τα οποία δουλεύει στην προπόνηση και αφορούν κυρίως το τακτικό κομμάτι.