Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον αγώνα με τη Δόξα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον αγώνα με τη Δόξα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Δόξας (17:00, live @OmonoiaNews, Cytavision) και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμοί. Η δουλειά είναι δύσκολη γι’ αυτό και ο Αναστασίου πρέπει να βάλει τους κατάλληλους που θα πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τη δική μας πρόβλεψη, σίγουρα θα υπάρχει μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ερμή μιας και ο Χριστοφή είναι παροπλισμένος. Από ‘κει και πέρα, ο Ελλαδίτης κόουτς  δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Τόμας Μεχίας. Μπροστά του θα βρίσκονται οι Βύντρα και Πρέτσε. Δεξιά στην άμυνα η θέση διεκδικείται από τους Λόρα και Κούσουλο. Στα αριστερά κατά πάσα πιθανότητα παραμένει ο Μανρίκε μιας και είχε αρκετά καλή παρουσία με τον Ερμή. Ο Λόπεζ εξέτισε την ποινή του και έχει κι αυτός τις δικές του πιθανότητες.

Μεσαία Γραμμή 

Δεν αναμένονται αλλαγές στο χώρο του κέντρου με τον Αναστασίου να επιλέγει ξανά τους Κατελάρη και Σοάρες με τον Γκόμεθ σε ρόλο επιτελικού. Δεξιά στα φτερά αναμένεται να ξεκινήσει ο MVP κόντρα στον Ερμή Τζαρσίνιο, ενώ στα αριστερά η λογική λέει ότι θα επιλεχτεί ο Μόντες. Θέση επίσης διεκδικεί και ο Τζαΐλσον, ενώ απομακρυσμένο είναι το σενάριο να ξεκινήσει ο Αλμπίν.

Επίθεση

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Νταβίντ Ραμίρεζ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος της ομάδας και ευελπιστούμε σήμερα να ανοίξει λογαριασμό με τα δίχτυα.