Home TOP NEWS Σημαντική και από βαθμολογικής πλευράς

Σημαντική και από βαθμολογικής πλευράς


Οι τρεις βαθμοί από τον αγώνα με τη Δόξα είναι πολύ σημαντικοί καθώς διατηρούν την ομάδα κοντά στην εξάδα. Μετά τις συνεχόμενες ήττες ο μόνος τρόπος να μείνει η ΟΜΟΝΟΙΑ εντός στόχων είναι να παίρνει νίκες και για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Διανύσαμε αισίως το 1/3 του φετινού Μαραθωνίου και ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα μαθηματικά. Δυστυχώς όμως για άλλη μια χρονιά η ομάδα μας δεν μπορεί να βλέπει στα ψηλά σκαλοπάτια καθώς πραγματοποίησε ένα κάκιστο ξεκίνημα που την άφησε πίσω στη βαθμολογία. Με τις πέντε σερί ήττες η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μεγάλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει και για να διατηρηθεί κοντά στο στόχο της Ευρώπης χρειάζεται να κάνει συνεχόμενες νίκες. Μια από αυτή θεωρείται και η προχθεσινή επικράτηση, απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο και σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Οι συνεχόμενες νίκες θα βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας να ανακάμψει, αλλά και στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Ομολογουμένως δεν κάναμε και κάτι συγκλονιστικό με τις δύο αυτές νίκες. Ήταν όμως αναγκαίες μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ελπίζουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών για να μπορεί να ελπίζει στους στόχους της.