Home TOP NEWS Τα ζητούμενα από το φιλικό

Τα ζητούμενα από το φιλικό


Φιλικό αγώνα δίνει η ομάδα μας αύριο στις 10:30 το πρωί απέναντι στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΓΣΠ, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει την ευκαιρία να δει ξανά τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους.

Σίγουρα η αναμέτρηση δεν ορίστηκε απλά για να δώσουμε ένα αγώνα, αλλά και για άλλους σημαντικούς λόγους. Ένας τέτοιος είναι να κρατηθούν οι ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση, αφού όπως φάνηκε στις προηγούμενες διακοπές, η ΟΜΟΝΟΙΑ αποσυντονιζόταν.

Επίσης, είναι καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετά αγωνιστικά λεπτά μέχρι στιγμής. Ο πάγκος που λέμε ποδοσφαιρικά ομιλούντες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμένει σε καλά επίπεδα ετοιμότητας, καθώς θα χρειαστεί. Ειδικότερα στην περίπτωση με τους τόσους τραυματίες στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί.

Και μιας και τους αναφέραμε, όσοι από τους παροπλισμένους καταφέρουν να προπονηθούν σήμερα, το πιο πιθανόν είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Περισσότερες πιθανότητες πάντως από όλους συγκεντρώνει ο Ματ Νταρμπισάιαρ. Για τους άλλους δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να δουλέψει εκ νέου σε αγώνα, όλα όσα ζητά στις προπονήσεις καθημερινά. Κάποια πράγματα άρχισαν να δουλεύουν όπως τα επιδιώκει, άλλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, κυρίως αγωνιστικό.