Home TOP NEWS Θέλει προσοχή…

Θέλει προσοχή…


Την Ανόρθωση ως γνωστόν θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ. Την Κυριακή η ομάδα θα δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αναμετράται με αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους και την ίδια βαθμολογική συγκομιδή.

Θέλει προσοχή καθώς το τριφύλλι με πιθανή ήττα κάνει πισωγύρισμα, και ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ντέρμπι με δύο ομάδες που είναι υπό αμφισβήτηση. Δεν πρόκειται για εύκολο ματς και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα… εφησυχασμού λόγω της αγωνιστικής ανόδου. Οι ομάδες επίσης προέρχονται από διακοπή, πράγμα που ενδέχεται να ενισχύσει το στοιχείο του εφησυχασμού.

Οι δυο ομάδες που κέρδισε μέχρι στιγμής το τριφύλλι του Γιάννη Αναστασίου στα τελευταία ματς, είναι παραδοσιακά χαμηλότερου επιπέδου αντίπαλοι. Είδαμε κάποια βελτίωση, ωστόσο είμαστε πολύ μακριά από εκεί που θέλουμε. Δεν πρέπει οι δύο νίκες να επιδράσουν αρνητικά στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση σαν οικοδόμημα.

Πάμε σοβαρά, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πιάσουμε ψηλά στάνταρτ αποδόσεις, για να πάρουμε τη νίκη και να αποφύγουμε τις ανώμαλες προσγειώσεις.