Home TOP NEWS Υπό άλλες συνθήκες…

Υπό άλλες συνθήκες…


Εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μια αξιοπρεπή πορεία στο Πρωτάθλημα, μια ισοπαλία σε ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν θα ήταν τόσο τραγικό αποτέλεσμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Έχει ολοκληρωθεί σχεδόν ο πρώτος γύρος του φετινού μαραθωνίου και η ομάδα μας δεν έπεισε με την παρουσία της. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και για την ώρα εκτός στόχων. Πριν το παιχνίδι της Κυριακής μετρούσε 3 ήττες σε ισάριθμα ντέρμπι και η νίκη κόντρα στην Ανόρθωση ήταν επιτακτική ανάγκη. Αυτή δεν ήρθε και συνεχίζει χωρίς νίκη απέναντι στους μεγάλους. Το γεγονός επίσης ότι ο αγώνας διεξήχθη στο ΓΣΠ κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμα πιο κακό. Όλα αυτά δείχνουν ότι ο βαθμός της ισοπαλίας μόνο αρνητικός είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ανεξαιρέτως αντιπάλου. Εξάλλου η ομάδα της Αμμοχώστου πραγματοποιεί μια μέτρια πορεία ισάξια με τη δική μας.

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αποδεχτό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε τέτοιου είδους αγώνα. Στην προκειμένη περίπτωση οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές και γι’ αυτό άπαντες πρέπει να προβληματιστούν. Ακολουθεί άλλο ένα ντέρμπι με την ΑΕΛ στη Λεμεσό και εφόσον δεν επέλθει η βελτίωση, το αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι και πάλι αρνητικό.