Home TOP NEWS Αλλάζει ο ρόλος του (;)

Αλλάζει ο ρόλος του (;)


Ο Ραούλ Λοέ πραγματοποίησε κόντρα στον Ονήσιλο το ντεμπούτο του με την ομάδα, όπου αυτό συνοδεύτηκε και με γκολ. Η παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι ίσως αλλάξει και τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι σήμερα για την περίπτωση του.

Κακά τα ψέματα ο Λοέ ήταν παραγκωνισμένος εδώ και αρκετό καιρό, από την μέρα ουσιαστικά που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε πολλούς αγώνες ήταν στην αποστολή αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τους τρεις προπονητές (Ολίβα, Γκόμεθ, Αναστασίου) που κάθισαν στον πάγκο της ομάδας. Με την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε ίσως κάνει τον Ελλαδίτη κόουτς να αναθεωρήσει για τον Καμερουνέζο και να σχηματίσει μια καλύτερη άποψη, η οποία δίνατε να του δώσει εισιτήριο παραμονής στην ομάδα. Με τον χρόνο που είχε, είναι δεδομένο ότι βρισκόταν στους υποψήφιους προς αποχώρηση τον Ιανουάριο.

Η απόφαση είναι αποκλειστικά στον Αναστασίου, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να τον δοκιμάσει και σε άλλα παιχνίδια και να πράξει αναλόγως. Ο Λοέ έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό και είναι και ο σωματότυπος του τέτοιος που δίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εφόσον πάρει ξανά την ευκαιρία, στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι αξίζει. Η μεταγραφική είναι κοντά και τότε θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.