Home TOP NEWS Αμυντική αστάθεια

Αμυντική αστάθεια


Σε ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας παρουσίασε αμυντική αστάθεια και για 9η σερί φορά δέχθηκε γκολ. Λέμε ότι τις περισσότερες φορές τα παιχνίδια τα κερδίζει η άμυνα, όμως στην δική μας περίπτωση ισχύει το αντίθετο. Σε ένα ακόμη ντέρμπι προηγείται στο σκορ και εν τέλη δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη.

Στα δύο τελευταία ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε και δεν κατάφερε να τα κερδίσει, ενώ χθες έχασε μάλιστα. Το γεγονός ότι μετά την αποβολή η ομάδα μας ταμπουρώθηκε πίσω είναι πέρα για πέρα λογικό. Βρισκόταν μπροστά στο σκορ ενώ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και ήταν φυσιολογική αυτή η αλλαγή στην τακτική. Δεν είναι λογικός, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο αμυνόντουσαν οι ποδοσφαιριστές μας και κυρίως ο χώρος που έδωσαν στον αντίπαλο. Η ΑΕΛ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να γυρίσει το παιχνίδι και αυτό οφείλεται στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας. Στο γκολ της ισοφάρισης υπάρχει ένα τεράστιο κενό έξω από την περιοχή και ο Ρομάν ανενόχλητος στέλνει την μπάλα στο πλεκτό. Τι να πούμε και για το δεύτερο που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ σκόραραν σαν σε προπόνηση. Με μια μπαλιά που πέρασε πάνω από ολόκληρη την άμυνα, αφύλακτος ο Τεισέιρα, έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν μπορούμε να ρίχνουμε όλη την ευθύνη της ήττας πάνω στην κόκκινη του Κατελάρη. Οι ποδοσφαιριστές όφειλαν να είναι πιο προσεκτικοί και πιο συγκεντρωμένοι και τα πράγματα μπορούσαν να είναι καλύτερα, ακόμη και με το αριθμητικό μειονέκτημα. Το να δέχεσαι όμως, γκολ στα 9 από τα 11 παιχνίδια που έδωσες, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.