Home TOP NEWS Χωρίς τον Κατελάρη θα παίρναμε πρωτάθλημα

Χωρίς τον Κατελάρη θα παίρναμε πρωτάθλημα


Ακραίος ο τίτλος προφανώς, άλλο τόσο ακραία είναι η αντίδραση του κόσμου απέναντι στο πρόσωπο του Φάνου Κατελάρη για την κόκκινη που δέχτηκε. Ο ποδοσφαιριστής έκανε λάθος ξεκάθαρα, κρέμασε την ομάδα του και η κίνηση του επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Τα πιο πάνω τα γνωρίζει και ο ίδιος, θα του τα τονίσει και ο προπονητής του.

Από εκεί και πέρα, το να βγάζουμε τα απωθημένα μας στον Κατελάρη και στον οποιονδήποτε Κατελάρη, διαπράττουμε επίσης μέγα λάθος. Δηλαδή χωρίς τον Κύπριο διεθνή και το λάθος του η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πήγαινε για πρωτάθλημα; Δηλαδή μέχρι τώρα η πορεία της ομάδας με ή χωρίς τον Φάνο ικανοποίησε κανέναν; Έχουμε την ομάδα που θα την χαιρόμαστε και θα διεκδικεί τους στόχους της;

Πρέπει σε κάποια στιγμή να σταματήσουμε να βλέπουμε το δέντρο και να ασχοληθούμε με το δάσος. Έντονη κριτική θα ασκούσαμε στον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, όπως κάναμε στον παρελθόν (π.χ. Φελτχούιζεν ), όταν έχει μόνιμα κακή απόδοση που στοιχίζει.

Με ένα λάθος ποδοσφαιριστή, δεν πρέπει να κρύβεται η γενική αγωνιστική εικόνα του τριφυλλιού, που δεν πείθει… Την ευθύνη για το μπουρδέλο που βλέπουμε σίγουρα δεν την έχει ένας ποδοσφαιριστής.