Home TOP NEWS Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή


Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να πάει στο «αιώνιο» με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι στο «Ηλίας Πούλος».

Η ομάδα μας έχει χάσει ήδη αρκετό έδαφος και πρέπει να βρει μια μεγάλη νίκη για να αλλάξει κάπως το σκηνικό. Με τα τωρινά δεδομένα, αλλά και με το πρόγραμμα των ανταγωνιστών, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει το τρίποντο για να μπορέσει να μείνει κοντά και να μην απομακρυνθεί περισσότερο.

Ασφαλώς το έργο είναι εξαιρετικά δύσκολο, απέναντι σε ένα αντίπαλο που αγνοούμε τη νίκη εδώ και χρόνια και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμάς. Όπως και να έχει όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να ξεπεράσει εαυτόν και να πάει στο ντέρμπι με απαιτήσεις. Ο κόσμος περιμένει εδώ και καιρό αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές αλλά δεν γίνεται κάτι. Είναι καιρός λοιπόν αυτό να γίνει και η ομάδα να σουλουπώσει κάπως την κατάσταση.

Ενδεχόμενη επιτυχία απέναντι στο Αποέλ, δεν θα λύσει ως δια μαγείας τα προβλήματα της ομάδας, ωστόσο θα αποφέρει μια μεγάλη νίκη που θα βοηθήσει κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας. Επίσης, θα δώσει αέρα και αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, κάτι που είναι αναγκαίο.