Home TOP NEWS Έχουμε και Κύπελλο

Έχουμε και Κύπελλο


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τη δυνατότητα να μείνει στα της ήττας κόντρα στην ΑΕΛ και αυτό γιατί έχει να δώσει αγώνα Κυπέλλου αύριο Τετάρτη. Το Κύπελλο αποτελεί τη μοναδική διέξοδο της ομάδας για να υλοποιήσει το στόχο της, τουλάχιστον αυτό δείχνει η πορεία της μέχρι σήμερα.

Το τι έφταιξε και ήρθε άλλη μια ήττα το αναλύσαμε σε προηγούμενα κομμάτια. Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ αποτελεί παρελθόν και στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συγκεντρωθούν στον αγώνα της Τετάρτης. Η ομάδα μας επιβάλλεται με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ονήσιλου και να βρεθεί στην επόμενη φάση. Άλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν και η ομάδα καλείται να κάνει το απαιτούμενο. Έχει μείνει αρκετά πίσω στο Πρωτάθλημα και η απόσταση είναι πολύ μεγάλη.

Το παιχνίδι της Τετάρτης κρύβει πολλές παγίδες και εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Πρέπει να αφήσει πίσω τα του Πρωταθλήματος και να αφοσιωθεί, για την ώρα τουλάχιστον, στον θεσμό του Κυπέλλου. Το ζητούμενο είναι η κατάκτηση του, ωστόσο πρώτα να περάσει το εμπόδιο του Ονήσιλου και βλέπουμε.