Home TOP NEWS Επιλογή του Αναστασίου οι «εκτός αποστολής»

Επιλογή του Αναστασίου οι «εκτός αποστολής»


Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής οκτώ ποδοσφαιριστές, για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ονήσιλο. Ο λόγος για τους: Χριστοφή, Αλμπίν, Κατελάρης, Ζίβετς, Τζαΐλσον, Ενρίκεζ, Εντρένα και Γκρίνιτζ.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι όλοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού. Αν υπάρχει εξήγηση για τους Χριστοφή, Ζίβετς και Γκρίνιτζ, που λογικά κρίθηκαν ανέτοιμοι σε σχέση με τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει καθαρή εξήγηση για τους άλλους πέντε. Αλμπίν, Κατελάρης, Τζαΐλσον, Ενρίκεζ, Εντρένα χαίρουν άκρας υγείας, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας μας επέλεξε να τους αφήσει εκτός.

Ίσως για τον Φάνο η απουσία του να οφείλεται στο γεγονός ότι δέχθηκε κόκκινη στον αγώνα Πρωταθλήματος και το τεχνικό επιτελείο να του δίνει ένα «μάθημα» με αυτό. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, είναι και οι ποδοσφαιριστές με τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής, έως και ελάχιστο, με τον Ελλαδίτη κόουτς στον πάγκο. Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά και τότε θα μάθουμε.