Home TOP NEWS Εξαιρετικά σημαντική αγωνιστική

Εξαιρετικά σημαντική αγωνιστική


Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι όταν μιλάμε για ντέρμπι αιωνίων, η σημαντικότητα παραμένει πάντα σε ψηλά επίπεδα. Αυτά ειπώθηκαν πολλές φορές, όπως και για ποιους λόγους πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει να κερδίζει επιτέλους το Αποέλ.

Ρίχνοντας όμως μια ματιά στο πρόγραμμα της αγωνιστικής, θα την χαρακτηρίζαμε εξαιρετικά σημαντική. Ο λόγος σχετίζεται με τις δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά μας βαθμολογικά και τις οποίες κυνηγάμε. Ασφαλώς αναφερόμαστε στην Ανόρθωση και την Νέα Σαλαμίνα.

Η πρώτη θα φιλοξενήσει την Πάφο στο Αντώνης Παπαδόπουλος και αυτό θα είναι το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι που θα δώσει εντός έδρας. Στα προηγούμενα δύο κατέγραψε δύο νίκες. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται επίσης εντός έδρας με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και προέρχονται από δύο σερί ήττες. Αναμφίβολα οι οικοδέσποινες είναι τα φαβορί και αυτό που μένει είναι να το επιβεβαιώσουν και μέσα στο χορτάρι.

Γιατί τα αναφέρουμε αυτά; Η ομάδα μας απέχει τρεις βαθμούς από τις δύο ομάδες που αναφέραμε. Εάν καταφέρουν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης και η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει από το Αποέλ, η διαφορά ανεβαίνει στους 6 βαθμούς. Ασφαλώς αυτό είναι το χειρότερο σενάριο, είναι όμως κάτι που πρέπει να έχουμε κατά νου για την συνέχεια.

Το ιδανικότερο θα ήταν το τριφύλλι να κερδίσει και οι άλλοι δύο να χάσουν φυσικά. Σε κάθε περίπτωση, οι ποδοσφαιριστές μας αν καταφέρουν να πάρουν την νίκη, θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη, ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.

*Βγάζουμε από την εξίσωση την ΑΕΚ, που ισοβαθμεί με Ανόρθωση και Σαλαμίνα, καθώς έχει στο χέρι άλλα δύο παιχνίδια και τότε θα έχουμε καλύτερη εικόνα για την βαθμολογική της συγκομιδή