Home TOP NEWS Γ. Αναστασίου: «Άδικο για τα παιδιά που πάλεψαν και το πιστέψαν»

Γ. Αναστασίου: «Άδικο για τα παιδιά που πάλεψαν και το πιστέψαν»


Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά από κάθε παιχνίδι βρέθηκε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε ασφαλώς το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ, τα σωστά και τα λάθη της ομάδα μας.

Όλα όσα είπε:

«Καλησπέρα, ηταν δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Έμεις κλείσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο μέρος και δεν τον αφήσαμε να δημιουργήσει πολλές φάσεις. Πιστεύω οτι οι δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο του Γκόμεθ και του Λοέ μας αποσυντόνισαν, αποσυντόνισαν τον άξονα και ηταν δύσκολο να βρούμε τα πατήματα μας. Άδικο για τα παιδιά που το πιστέψανε και έστω και με 10 παικτες και τον Κουσουλο τερματοφύλακα παλέψαμε μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσουμε. Όπως είπε και ο συνάδελφος κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και η ομάδα αν και έχασε πολλούς βαθμούς θα παλεύει για καθε αγώνα. Είναι άδικο για την προσπάθεια των παιδιών αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος.

Για τους τραυματισμούς, το ρόστερ και την μεταγραφική Ιανουαρίου:

Ο Γκόμεθ έπαθε τράβηγμα στον δικέφαλο και ο Λόε χτύπησε στον μηνίσκο. Αν ψάχνουμε να βρουμε τις λεπτομέρειες μπορούμε να βρούμε θετικά και αρνητικά. Αυτό είναι το ροστερ και με αυτό θα δουλέψουμε. Το πλάνο και η δουλειά νομίζω πως φαίνεται στο γήπεδο και μερικές φορές είμαστε άτυχοι αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Για τον Γεννάρη θα δούμε. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαι μόνο το ματς της Κυριακής αλλά υπάρχουν άτομα στη διοικηση που ασχολούνται με τα μεταγραφικά. Είναι δύσκολο να βρείς καλούς ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο αλλά θα ψάξουμε να βρούμε επιλογές που θα μας βοηθήσουν.»