Home TOP NEWS Η έλλειψη δημιουργικότητας…

Η έλλειψη δημιουργικότητας…


13 γκολ σε 13 παιχνίδια έχει καταγράψει η ομάδα μας και αυτό μόνο προβληματισμό προκαλεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σκόραρε πολλά τέρματα, ωστόσο το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκει τις ευκαιρίες για να το κάνει.

Το πρόβλημα της δημιουργίας ευκαιριών είναι φανερό και για την ώρα στοιχίζει αρκετά. Παρότι η ομάδα μας, στα αρχικά στάδια της σεζόν δημιουργούσε φάσεις, είχε πρόβλημα στο τελείωμα. Πλέον λιγόστεψαν στο ελάχιστο οι προϋποθέσεις για γκολ και έχουν αντίκτυπο και στους επιθετικούς. Ναι μεν είναι λίγα τα γκολ που πέτυχαν αλλά από τη στιγμή που συνολικά η ομάδα δεν δημιουργεί ευκαιρίες, δεν μπορούν να έχουν ξεκάθαρα την ευθύνη.

Ένα άλλο στοιχείο που επηρεάζει είναι μια κύρια θέση που η ομάδα υστερεί. Αναφερόμαστε ασφαλώς στη θέση του 10ριου, όπου για εκεί αποκτήθηκε ο Αλμπίν, όμως μας αποχαιρέτησε νωρίς. Επίσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε άτυχη στις περιπτώσεις των τραυματιών και συγκεκριμένα στους Χριστοφή και Ζίβετς. Αμφότεροι είναι δύο εξτρέμ που προορίζονταν για βασικοί, ωστόσο με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου ίσως βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό με προσθήκες ποιοτικών παικτών. Όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δημιουργεί φάσεις είναι επόμενο να μη σκοράρει και αυτό έχει αντίκτυπο και στα αποτελέσματα.