Home TOP NEWS Η μεταγραφική και… οι εκτός πλάνων

Η μεταγραφική και… οι εκτός πλάνων


Η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου πλησιάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζει τις διορθωτικές της κινήσεις, μιας και πολλές από τις προσθήκες του Καλοκαιριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Η ομάδα δεν φαίνεται να έχει την ποιότητα που υποσχόταν ο τεχνικός διευθυντής. Βλέπουμε παίκτες να μην μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο των αγώνων του Πρωταθλήματος ή ακόμα και να μην τους βλέπουμε καν στο χορτάρι. Δύο από αυτούς που φαίνεται να βλέπουν και την πόρτα της εξόδου, είναι οι Χουάν Αλμπίν και Χόρχε Ενρίκεζ.

Ο Αλμπίν που ήρθε σαν πολλά υποσχόμενος επιτελικός μέσος και πως γνωρίζει πολλά κιλά μπάλας… Στην πράξη βέβαια φαίνεται απλά να πλησιάζει τα κιλά του γράφοντος με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να βλέπει την πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος».

Από την άλλη ο Ενρίκεζ, φαίνεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου με αποτέλεσμα να είναι επίσης εκτός των πλάνων της ομάδας. Πάντως για τον Μεξικανό, η άποψη μας είναι ότι πιθανή απομάκρυνση του θα είναι λανθασμένη, καθώς από τους δεκαπέντε και πλέον ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος, συγκαταλέγεται στους ελάχιστους που έδειξαν να ξέρουν μπάλα και να μπορούν να βοηθήσουν. Σημειώνουμε πως και οι δύο ήρθαν σαν προσωπικές επιλογές του Άνχελ Γκόμεθ.

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται να είναι εκτός πλάνων του προπονητή αλλά αυτό θα φανεί πιο καθαρά στα επόμενα παιχνίδια πριν την διακοπή των Χριστουγέννων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί για 4 ποδοσφαιριστές για να αλλάξει τα κακώς έχοντας στην ομάδα. Η μια είναι σίγουρα ο Μάρκο Μότα που επιστρέφει, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες μας περιλαμβάνουν επιτελικό μέσο και εξτρέμ, θέσεις που η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλη ανάγκη.

Μένει να δούμε εάν το λεγόμενο τμήμα σκάουτινγκ αυτή τη φορά θα δουλέψει σωστά ή θα έρθει να μας βρει ο Πίου τον Ιανουάριο…