Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΟΜΟΝΟΙΑ διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Φιλανθρωπίας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Φιλανθρωπίας


Μια όμορφη ενέργεια θα γίνει στις 4 και 5 Ιανουαρίου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διοργανώνει τουρνουά Φιλανθρωπίας και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Charity House Ronald McDonald. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες:

Ποδοσφαιρικό τουρνουά Ακαδημιών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα διοργανώσει η ομάδα μας, στις 4 και 5 Ιανουαρίου 2019!

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από όλη την Κύπρο και οι ομάδες θα αποτελούνται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2006 μέχρι το 2012. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκπροσωπηθεί με όλα τα κλιμάκια της.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Πύλας και στα γήπεδα LFC στα Λειβάδια. Θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής (4/1) και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου (5/1).

Μέγα χορηγός του τουρνουά θα είναι τα McDonalds, τα οποία ευχαριστούμε θερμά! Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ronald McDonald House Charities.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να καταστεί θεσμός.

Λίγα λόγια για το Charity House Ronald McDonald

Το Charity House Ronald McDonald (RMHC) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Στόχος του είναι να δημιουργήσει, να βρει και να υποστηρίξει προγράμματα που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και την ευημερία των παιδιών.

Επιτρέπει στις οικογένειες να διατηρούν ένα βαθμό κανονικής ζωής, ενώ το παιδί τους υποβάλλονται σε ιατρική περίθαλψη σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Προσφέρει στις οικογένειές ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να παραμείνουν για όσο διάστημα χρειάζονται – είτε πρόκειται για ημέρες, μήνες ή και χρόνια.

Τα σπίτια είναι εξοπλισμένα με όλα όσα χρειάζεται οι οικογένειες που φιλοξενούνται εκεί, οι οποίες γνωρίζουν πως απέχουν μόνο λίγα λεπτά από το παιδί τους στο νοσοκομείο.