Home TOP NEWS Κοντά σε Μαυρία

Κοντά σε Μαυρία


Κοντά στην απόκτηση του Χάρη Μαυρία φαίνεται ότι βρίσκεται η ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου και απ’ ότι φαίνεται προβάρει τα «πράσινα» και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επανεγγραφή του Μάρκο Μότα.

Αναστασίου και Μαυρίας συνυπήρξαν μαζί στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της ομάδας μας «γλυκοκοίταζε» την περίπτωση του εδώ και μέρες. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και φαίνεται ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει προφορική συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στην Κύπρο για να υπογράψει και επίσημα.

Ο Μαυρίας είναι 24 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ, ενώ έχει παίξει και σε αρκετά παιχνίδια ως δεξιός μπακ. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του είναι η Χιμπέρνιαν, όπου και διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Σκωτίας, μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2019. Μένει να δούμε εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Χάρης Μαυρίας γίνει επίσημα ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.