Home TOP NEWS Κυρώσεις για Αντόνια

Κυρώσεις για Αντόνια


Δεν θα περάσει χωρίς κυρώσεις ή απαρατήρητο για τον Τζαρσίνιο Αντόνια το περιστατικό με τον Γιάννη Αναστασίου . Ο ποδοσφαιριστής είχε μια διαφωνία με τον προπονητή του, ο οποίος επέλεξε να τον αποσύρει από τον αγώνα με την Αλκή, όταν ο πρώτος δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής ακραίος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προφανώς με μπόλικα νεύρα, διαφώνησε με την απόφαση και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, χωρίς σχετική οδηγία από τον προπονητή του.

Ένα από τα μεγάλα μας προβλήματα, τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν η απειθαρχία στα αποδυτήρια. Όπως πληροφορηθήκαμε, στην ομάδα θα χειριστούν εσωτερικά το θέμα και θα υπάρξουν σχετικές κυρώσεις για τον ποδοσφαιριστή. Όλα τα μέλη του ρόστερ πρέπει να σέβονται τον προπονητή και τις αποφάσεις του, όπως και το αντίθετο, για να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Αναμφίβολα μιλάμε για κρούσμα απειθαρχίας, το οποίο δε θα περάσει στο… ντούκου.

Πάντως, για να μην αδικήσουμε τον ποδοσφαιριστή, ο Αντόνια παρουσιάζεται αλλαγμένος προς το καλύτερο με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σχετίζεται με την πειθαρχία, αλλά το λέμε για να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ελλαδίτης φαίνεται να στηρίζεται αρκετά στον ποδοσφαιριστή και τον έχει πάντα στις πρώτες του επιλογές.