Home TOP NEWS Match Report: Τραγική εμφάνιση και νέες απώλειες

Match Report: Τραγική εμφάνιση και νέες απώλειες


Μια τραγική ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στο 1-1 με το Παραλίμνι, που μπορεί να νιώθει και αδικημένο από το αποτέλεσμα αφού βρήκε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Η ομάδα μας δεν έδειξε τίποτα σπουδαίο στον αγωνιστικό χώρο και αυτό γίνεται όλη τη σεζόν. Σκόρερ στο 77′ ο Λόπες, ισοφάρισε στο 85′ ο Ενόχ.

Α ημίχρονο

Στο 9΄είχαμε την πρώτη απειλή για την ομάδα μας, με τον Πίττα να κάνει γυριστό σουτ και τον Μεχίας να μαζεύει σταθερά. Ίδιοι ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές και ίδια κατάληξη είχαμε στο 16′, με τον Μεχίας να μαζεύει και πάλι στην κλειστή του γωνιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε την πρώτη της καλή στιγμή στο 42′, με τον Άλεξ Σοάρες να βρίσκει τον Ζίβετς εντός περιοχής που πλάσαρε, με τον Κλέιμαν να μαζεύει σταθερά στην γωνιά του. Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο και αυτό λέει πολλά για την εικόνα του παιχνιδιού μέχρι αυτό το σημείο.

Β ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στην Ένωση στο 54′, με τον Ρασμούσελ να βρίσκεται απέναντι στον Μεχίας και να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική μεριά των δικτύων. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κούσουλος έκανε την προβολή σωτήρια πριν ο Κυριάκου σκοράρει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε με ένα γυριστό του Ραμίρεζ εντός περιοχής να καταλήγει στα χέρια του Κλέιμαν, ενώ στο 60′ ο Ζίβετς έκανε σουτ εντός περιοχής με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και πάλι. Ο Σοάρες δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής στο 68′, ήταν όμως πολύ άστοχος. Στο 75′ είχαμε διπλή καλή ευκαιρία για την Ένωση, με δύο σουτ από καλή θέση να καταλήγουν σε σώματα, ενώ στην αντεπίθεση ο Ραμίρεζ ανάγκασε τον Κλείμαν να διώξει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Λόπες έπιασε μια φωτοβολίδα μετά από διώξιμο των αντιπάλων και κάρφωσε την μπάλα στο πλεκτό στο 77′ για το 0-1. Το προβάδισμα δεν κράτησε ούτε για δέκα λεπτά, αφού η Ένωση ισοφάρισε στο 85′ με κεφαλιά του Ενόχ, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Συμπερασματικά

Τι να πούμε για αυτό το παιχνίδι; Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν τραγική σε όλο το παιχνίδι και έφτιαξε ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Το ματς ήταν εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας, ωστόσο μια έμπνευση του Λόπες έβαλε μπροστά την ομάδα μας. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα, ούτε να παίξουμε ποδόσφαιρο και φυσιολογικά ήρθαν νέες απώλειες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ μακριά από αυτό που έταξαν στον κόσμο το καλοκαίρι…