Home TOP NEWS Να κάνει αυτό που πρέπει

Να κάνει αυτό που πρέπει


Στην Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αλκή στις 18:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) στο στάδιο «Αμμόχωστος». Η ομάδα μας καλείται να κάνει αυτό που πρέπει παίρνοντας το τρίποντο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα καταστρέψει κι άλλο τη χρονιά γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές χρειάζεται να παραστούν συγκεντρωμένοι για να πάρουν τη νίκη και βλέπουμε.

Βρισκόμαστε ήδη στον δεύτερο γύρο και η ομάδα μας δεν έχει πείσει με την παρουσία της. Έχει χάσει πολύ μεγάλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη και χρειάζεται να το καλύψει όσο γίνεται. Πρέπει επιτέλους να συμπεριφερθεί σαν μεγάλη ομάδα και τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζει από νωρίς. Από τις 4 νίκες που πήρε, σε καμία από αυτές δεν επικράτησε εύκολα και ελπίζουμε αυτό να γίνει απόψε. Το ζητούμενο πρώτα είναι να πάρει το τρίποντο με οποιοδήποτε τρόπο αλλά αν θέλει να δείξει ότι ελπίζει για κάτι φέτος πρέπει αυτό να έρθει με μια εύκολη επικράτηση. Μετά τον αγώνα με την Αλκή ακολουθεί το ντέρμπι με το Αποέλ και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάει με όσο το δυνατό καλύτερη ψυχολογία. Πρώτα όμως καλείται να κάνει το απαιτούμενο και να πάρει τη νίκη και μετά να κοιτάξει το «αιώνιο».

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεση του, για τον σημερινό αγώνα, τον τιμωρημένο Κατελάρη, τον τραυματία Χριστοφή, όπως επίσης και τους Γκρίνιτζ, Εντρένα, Αλμπίν και Τζιωνή που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.