Home TOP NEWS Να παίξει (επιτέλους) σαν ΟΜΟΝΟΙΑ

Να παίξει (επιτέλους) σαν ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται το Αποέλ στις 16:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) στο «ΓΣΠ». Πρόκειται για το «αιώνιο» ντέρμπι του Πρωταθλήματος και η ομάδα μας έχει ανάγκη από μια, τέτοιου είδους, μεγάλη νίκη.

Βρισκόμαστε στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έχει πείσει ακόμη με την παρουσία της. Από την άλλη ο αντίπαλος διανύει μια ανοδική πορεία και έρχεται με απαιτήσεις στο παιχνίδι. Αν προσθέσουμε και την τραγική παράδοση που έχουμε απέναντι στο Αποέλ τα τελευταία χρόνια, κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Για να ελπίζει η ομάδα μας στον αυριανό αγώνα, πρέπει επιτέλους να παίξει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έχει κάνει φέτος. Ο κόσμος περίμενε πολλά από αυτήν την ομάδα, ωστόσο εισπράττει για την ώρα μόνο πίκρα και στεναχώρια. Μια νίκη σε βάρος του μισητού αντίπαλου, ασφαλώς και δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα, όμως θα δώσει μια χαρά στον κόσμο που πέρασε τόσα πολλά και ακόμα είναι εκεί και στηρίζει.

Επίσης θα δώσει μεγάλη ψυχολογία αλλά και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να υστερούν στο συγκεκριμένο κομμάτι, μιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει νίκη σε ντέρμπι. Ελπίζουμε να δούμε μια αλλαγμένη προς το καλύτερο ομάδα, που να μπει στον αγωνιστικό χώρο με πείσμα και πάθος για τη νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας μας δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χριστοφή, Μανρίκε και Γκρίνιτζ, όπως επίσης και στους Ερνίκεζ και Φώτη που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.