Home TOP NEWS Παναγή: «Όταν δεν αγωνίζεσαι, αρχίζει μέσα σου μια αμφισβήτηση»

Παναγή: «Όταν δεν αγωνίζεσαι, αρχίζει μέσα σου μια αμφισβήτηση»


Στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα» βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κωνσταντίνος Παναγή. Ο διεθνής πορτιέρο αναφέρθηκε στην αλλαγή που έφερε ο Αναστασίου, ενώ άφησε και ένα μικρό παράπονο για την αρχή της σεζόν, αναφορικά με την μη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Όλα όσα είπε:

«Κανείς δεν πίστευε πως θα είχε αυτή την πορεία η Ομόνοια. Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι από τους εαυτούς μας και τα αποτελέσματα. Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές όμως, αλλά όλοι οι τομείς που πρέπει να δουλεύουν σωστά»

Για τους συναδέλφους του: «Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους τους ποδοσφαιριστές. Φέτος η ομάδα δουλεύει σε ψηλό επίπεδο. Ήμουν και είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος πως υπάρχει προοπτική. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε τέτοιο επίπεδο, κάποια στιγμή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Και με τον κύριο Αναστασίου που άλλαξε πολλά. Αυτά που ζω καθημερινά στην Ομόνοια είναι πως άλλαξαν πολλά τα πράγματα. Δεν είναι όλα τέλεια σίγουρα. Αλλά σε σύγκριση με άλλες χρονιές γίνεται μια πολύ καλή δουλειά αλλά μας λείπουν τα αποτελέσματα.

Χάσαμε κρίσιμους βαθμούς σε ντέρμπι και σε κάποιους εντός έδρας αγώνες. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Πάφο και κάποια πέναλτι που δεν έγιναν γκολ. Έβλεπα κάποιους παίκτες που δεν είχαν καταλάβει τι γίνεται. Λόγω της χαμηλής προσέλευσης του κόσμου. Όταν εγώ πήγα στην Ομόνοια κατάλαβα από το πρώτο παιχνίδι ποια είναι η Ομόνοια. Από τον κόσμο. Αρκετοί παίκτες δεν ήξεραν πως δεν είναι αυτή η Ομόνοια. Έχω ένα παράπονο δεν αγωνίζονταν Κύπριοι παίκτες στην αρχή της χρονιάς»

Για το τι άλλαξε ο Γιάννης Αναστασίου: «Το πρώτο πράγμα που άλλαξε είναι η πειθαρχία. Είναι απόλυτος. Για παράδειγμα το timing στην προπόνηση. Τι ώρα θα πας και τι ώρα θα φύγεις. Υπήρξε μια πειθαρχία και μια τάξη. Ο καθένας που είναι εκεί δουλεύει στο πόστο του».

Για τους αγώνες της Εθνικής και κατά πόσο τον βοήθησαν: «Κέρδισα πίσω τον Κωνσταντίνο στους αγώνες με την Εθνική. Όταν δεν αγωνίζεσαι, αρχίζει μέσα σου μια αμφισβήτηση. Τα παιχνίδια αυτά μου έδειξαν πως η δουλειά μου βγήκε. Αυτό με βοήθησε και στην Ομόνοια. Είδαν και οι άνθρωποι εκεί πως η δουλειά μου βγήκε».