Home TOP NEWS Πώς θα τον αντικαταστήσει;

Πώς θα τον αντικαταστήσει;


Αναμφίβολα ο Γιόρντι Γκόμεθ είναι ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ισπανός ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές που αποκτήθηκαν και το βιογραφικό του μιλά από μόνο του. Πάντα λέμε ότι ο παίκτης δείχνει την αξία του στο χορτάρι, ανεξάρτητα με το τι έχει κάνει πριν στην καριέρα του, και ο Γκόμεθ την έχει δείξει στην ομάδα μας.

Ο ποδοσφαιριστής είναι δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής (πίσω από τον Πρέτσε) και έχει εμπλοκή σε περισσότερα από τα μισά γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εύλογα δημιουργείται το ερώτημα πως ο Γιάννης Αναστασίου θα αντικαταστήσει ένα τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή στον ερχόμενο αγώνα με την Ένωση. Ο Ισπανός είναι τραυματίας, αλλά δε θα αγωνιζόταν έτσι κι αλλιώς λόγω κίτρινων καρτών.

Η μια λύση είναι το τριφύλλι να παραταχθεί με καθαρόαιμο δεκάρι τον Κρις Μόντες, οχτάρι τον Άλεξ Σοάρες και αμυντικό χαφ ένα εκ των Κατελάρη και Κούσουλο. Αυτό προϋποθέτει αλλαγή συστήματος, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα ξεκινήσει το παιχνίδι ο Αναστασίου με καθαρό δημιουργικό επιτελικό.

Σε διαφορετική περίπτωση, Κατελάρης και Κούσουλος θα βρίσκονται και οι δύο στην εντεκάδα, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως καθαρόαιμο εξάρι και τον δεύτερο να πηγαίνει δίπλα στον Άλεξ Σοάρες, σε ένα 4-1-4-1.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ενδιαφέρον για να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς έναν από τους ποιοτικότερους της ποδοσφαιριστές.